31.03.2022 spotkaliśmy się razem z dziećmi z Domu Dziecka z Sochaczewa i Giżyc przy wspólnym stole.
Tym razem w Cook Story by Samsung - warsztaty kulinarne, porady i triki kulinarne.
Uczyliśmy się pilnie jak lepić najlepsze na świecie pierogi
Razem z dziećmi gotowała Prezes Lucyna Grzeszczak, która wspólnie z szefami kuchni wybrała zwycięską kompozycję.
Faworytem spotkania okazały się wykonane przez dzieci pierogi ruskie, pierogi z serem feta i szpinakiem oraz pierogi z serem na słodko.
Zapraszamy do obejrzenia relacji oraz do zapoznania się z przepisem na zwycięskie pierogi!
Wideorelacja z wydarzenia:
Zdjecia z wydarzenia:
Czy kobieta może być kierownikiem na budowie? Czy jeśli czegoś bardzo się chce, to staje się to możliwe? „Klara buduje” to opowieść o dziewczynce, która ...
W ramach wsparcia i samorozwoju swoich Podopiecznych Fundacja ERBUD Wspólne Wyzwania zorganizowała konkurs Dreamsy, którego początek przypadł na 14go lutego i będzie trwać ...