logo erbud2

GRUPA ERBUD

Fundatorem Fundacji ERBUD WSPÓLNE WYZWANIA im. Eryka Grzeszczaka jest ERBUD S.A

Decyzję o powołaniu Fundacji podjął Zarząd Spółki. Jednak siłę i moc sprawczą stanowią pracownicy całej Grupy ERBUD. Nasi pracownicy angażują się w działalność Fundacji na wiele różnych sposobów. Są wśród nas Mentorzy, którzy poświęcają swoim Podopiecznym wiele czasu, energii i uwagi. Jest wielu darczyńców, którzy prywatnymi środkami wspierają działalność Fundacji. Inni pracownicy angażują się w doraźne projekty, jak np. organizowany dorocznie bal Fundacji. Tradycją balu jest jak najsilniejsze zaangażowanie pracowników, z jednej strony buduje to nasz związek z Fundacją, a z drugiej pozwala na znaczne oszczędności. Naszym celem jest przeznaczanie pozyskanych środków na wspieranie Podopiecznych, dlatego sami przygotowujemy część artystyczną balu, unikamy zatrudniania konferansjera czy hostess. Mamy świadomość, że każda pozyskana od darczyńców złotówka powinna zostać jak najefektywniej wykorzystana.

W działalność Fundacji ERBUD zaangażowani są pracownicy całej Grupy ERBUD.

2019 02 27 Struktura PL

www.erbud.pl

www.gwi-bau.de

www.erbud.de

www.pbdi.pl

www.erbud-industry.pl

WM Logo hoch RGB 2011

WOLFF & MÜLLER HOLDING GMBH & CO. KG

Spółka Wolff & Müller będąca jednym z głównych udziałowców ERBUD S.A. jest także bardzo ważnym partnerem i przyjacielem Fundacji ERBUD. Wolf & Müller to rodzinna firma budowlana, która działa na rynku niemieckim od trzech pokoleń. Podstawowymi wartościami, którymi kieruje sie firma są:

• Skuteczność – oszczędność czasu, obniżanie kosztów i podnoszenie jakości.
  • Partnerstwo – realizacja projektów, to praca zespołowa.
  • Innowacyjność - planowanie i budowanie dzisiaj na potrzeby jutra.

WM Plakat

www.wolff-mueller.de