• Fundacja Erbud

Pomagamy i dziękujemy za pomoc i zaangażowanie😊
Wszyscy zmagamy się z pandemią koronawirusa. Ten trudny czas jest także dużym wyzwaniem dla domów dziecka. Na bieżąco pomagamy domom dziecka współpracującym z Fundacją ERBUD Wspólne Wyzwania.

Domy dziecka są szczególnym miejscem, dla podopiecznych są miejscem zamieszkania, miejscem nauki, odpoczynku i wszystkich codziennych refleksji i radości. Są jednak także miejscem pracy dla opiekunów i wychowawców. Fundacja ERBUD BARDZO DZIĘKUJE wszystkim osobom zaangażowanym w codzienne życie domów dziecka. Dzięki Państwa pracy i zaangażowaniu wychowankowie mają zapewnione bezpieczne i stabilne codzienne funkcjonowanie😊.
Bardzo dziękujemy opiekunom i wychowawcom z domów dziecka nie tylko za ich codzienną pracę, zaangażowanie i wspieranie podopiecznych, ale także za zachęcanie podopiecznych do pomagania innym potrzebującym 😊

foto 2020 04 23 01

foto 2020 04 23 02