• Fundacja Erbud

Blisko 200 gości wzięło udział w II edycji Balu Charytatywnego zorganizowanego przez Fundację ERBUD Wspólne Wyzwania im. Eryka Grzeszczaka. Całkowity dochód ze sprzedaży biletów oraz środki pozyskane w ramach przeprowadzonej aukcji charytatywnej zostaną przeznaczone na wsparcie Podopiecznych Fundacji…

II Bal Charytatywny Fundacji ERBUD odbył się 20 kwietnia 2018 r. w auli Wydziału Fizyki Politechniki Warszawskiej. Wśród zaproszonych gości byli przyjaciele Fundacji ERBUD, partnerzy biznesowi, pracownicy, współpracownicy Grupy ERBUD. Podczas uroczystości którego a co dzień współpracują z Podopiecznymi Fundacji.

foto 2018 04 20 B 1

Lucyna Grzeszczak – Prezes Fundacji ERBUD Wspólne Wyzwania w towarzystwie Mentorów Fundacji

Chciałabym z całego serca podziękować naszym wspaniałym Mentorom, bez których pomóc, jaką niesiemy Podopiecznym Fundacji, nie byłaby możliwa. To bardzo trudne wyzwanie. Każdy z nas wkłada w nie ogrom serca i zaangażowania. Motywuje nas świadomość, że mamy realny wpływ na przyszłość naszych Podopiecznych i że to właśnie dzięki nam ich start w dorosłość może być łatwiejszy – mówiła podczas uroczystości Lucyna Grzeszczak, Prezes Fundacji ERBUD.

Tradycyjnym i wzbudzającym wiele emocji punktem programu podczas balu Fundacji jest część artystyczna przygotowywana przez pracowników Grupy ERBUD.
W ten sposób prezentujemy nasze zaangażowanie w działalność Fundacji. Jednocześnie jest to także doskonały sposób na dostarczenie naszym gościom niezapomnianych wrażeń przy jednoczesnej minimalizacji kosztów imprezy.

foto 2018 04 20 B 2

Chór Cantores Minores pod dyrekcją Franciszka Kubickiego

Takie podejście pozwala nam przekazywać pozyskiwane środki tam, gdzie są najbardziej potrzebne, czyli na bezpośrednie wspieranie Podopiecznych Fundacji. W tym roku część artystyczną otworzył występ chóru Cantores Minores pod batutą Franciszka Kubickiego, jednego z pracowników ERBUD S.A.
W pokazie tańców latynoamerykańskich w towarzystwie grupy Dansinn Team wystąpił sam Prezes Dariusz Grzeszczak.

foto 2018 04 20 B 3

Dariusz Grzeszczak – Prezes ERBUD S.A. w towarzystwie Dansinn Team